Spring naar content

Interieuradvies

Minder huis, meer thuis

Ik help je graag met de (her)inrichting van jouw huis. Wat zijn jouw woonwensen?
Samen ontdekken we jouw woonstijl en bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen.

Scroll voor meer
IMG_8224

Een interieur voor jouw thuis

Je huis is de plek waar je je thuis moet voelen. Een plek voor jou en je gezin en met een interieur dat daarbij past. Een interieur waar je tot rust komt, waar je plezier hebt, waar vrienden en familie langskomen, waar gespeeld en geleefd wordt en waar je je weer oplaadt voor een nieuwe dag. Wil jij ook een interieur dat past bij jouw thuis, maar vind je het lastig om dit zelf te creëren? Ik adviseer je hier graag over. Hierbij laat ik me graag inspireren door Scandinavische ontwerpen. Een rustige basis, tijdloos en functioneel, mooie design items en kleur!

Om je goed te kunnen adviseren heb ik verschillende adviespakketten ontwikkeld. Bekijk hieronder welk advies het beste aansluit bij jouw interieurvraag.

Boost je interieur

Je bent blij met je huis, maar het voelt nog niet helemaal af.
Zal ik met je meedenken? Ik kom bij je thuis en samen vertalen we jouw ideeën naar een interieuradvies waar je blij van wordt.

Basis interieurplan

Ben je op zoek naar een interieur dat écht bij je past? Of gaan jullie samenwonen maar weet je niet hoe je de spullen combineert? Laten we samen op zoek gaan naar de beste oplossingen. Met het juiste advies voor de woninginrichting haal je het maximale uit je interieur en voel jij je écht thuis.

Totaal interieurplan

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je toe aan een heel nieuw interieur? Dan weet je wellicht niet waar te beginnen of vind je het moeilijk om ‘het grote plaatje’ te overzien. Ik help je hierbij. Samen werken we toe naar een ontwerp dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid, woonwensen en  woning.

Interieurplan op maat

Heb je een interieurvraag en staat deze niet in de hiervoor genoemde pakketten? Geen probleem!